26
Apr

1%-oddal virágzik az egészség!

Adószámunk: 19009557-2-43

Ide kattintva töltsd le a rendelkező nyilatkozatot!

1985 óta működő alapítványunk adód egyszázalékából segíti a betegek rehabilitációját, támogatja az önsegítő betegklubokat, felvilágosító kiadványokat ad ki. Holisztikus szemléletű életmód tanácsadással, szakemberképzéssel a lakosság egészségvédelmét, a rákmegelőzést, a daganatos betegek életminőségének javítását és rehabilitációját szolgálja.

Náray Erika színművésznő örömmel adta hangját új kampányfilmünkhöz. Köszönjük neki, valamint a Post Edison Filmstúdiónak, hogy közreműködtek kedvelhető filmünk elkészítésében!

 

Kérjük, személyi jövedelemadód 1%-ával támogasd A rák ellen, ez emberért, a holnapért! Társadalmi Alapítvány munkáját! Tegyünk együtt a megelőzésért, az egészségvédelemért!

Hogyan ajánlhatod fel adód 1%-át?

Az adóbevallásoddal együtt és attól elkülönítve is rendelkezhetsz.

Az adóbevallásoddal együtt:

  1. Ha online, az Ügyfélkapun keresztül rendelkezel, akkor belépés után a személyes ügyfélkapud menüsorában találod az eSZJA gombot, ezt megnyomva juthatsz el egy új felületére, ahol ellenőrizheted az általuk elkészített adóbevallásod, illetve nyilatkozhatsz az 1% felajánlásról. A felületre belépve két csempe közül választhatsz, ezek közül kattints a jobb oldali (lila) dobozra! Itt írd be alapítványunk adószámát (19009557-2-43) a megfelelő helyre! Először azonosítanod kell magad, és lehetőséged van hozzájárulnod ahhoz is, hogy a NAV elküldje a megadott adataidat (név, postai cím, e-mail cím) alapítványunknak, a felajánlott 1%-odról. Az adóazonosító jeledet a rendszer automatikusan hozzáadja, a többit neked kell kitöltened!

(A továbbiakban azt is megadhatod, hogy melyik Magyarországon bejegyzett, technikai számmal rendelkező egyháznak ajánlod fel adód másik 1%-át.)

Ezután a "Tovább a beadáshoz" gombra kattintva véglegesítheted a nyilatkozatodat. Ha minden rendben ment, akkor a kezdőképernyőn a lila csempében megjelenő zöld pipa tájékoztat arról, hogy sikeresen nyilatkoztál adód 1%-áról.

  1. Ha nyomtatott íven készíted adóbevallásod, akkor az adóbevallásban töltsd ki a rendelkezésről szóló részt! Írd be alapítványunk adószámát (19009557-2-43) a megfelelő helyre!
  2. Munkáltatói adó-megállapítás esetén 2017. május 10-ig lezárt borítékban add le a nyilatkozatot a munkáltatódnak. Fontos, hogy a lezárt borítékon rajta legyen az adóazonosító jeled, a leragasztás helyén pedig az aláírásod!

Az adóbevallásodtól külön is rendelkezhetsz:

  1. Online, ha az Ügyfélkapun regisztrálva vagy, akkor ott tudsz az 1%-ról rendelkezni az adóbevallásától függetlenül is. A megfelelő helyre írd be alapítványunk adószámát (19009557-2-43)!
  2. A nyomtatott 1%-os nyilatkozaton külön is rendelkezhetsz, és eljuttathatod a NAV-hoz. Tedd egy lezárt postai borítékba, tüntesd fel rajta az adóazonosító jeledet, a boríték lezárásánál, keresztbe pedig írd alá! Eljuttathatod a NAV ügyfélszolgálataira személyesen, vagy postai úton küldd az állandó lakcímed alapján a megjelölt adóigazgatósági címre!

Köszönjük szépen, hogy személyi jövedelemadód 1%-ával teszel a rák ellen, az emberért, a holnapért!

Adószámunk: 19009557-2-43

Kőszegi Ákos színművész ♥-esen csatlakozott hangjával ahhoz, hogy 1%-os szpotunk elkészüljön. Köszönjük neli, valamint a Post Edison Filmstúdiónak, hogy közreműködtek kedvelhető filmünk elkészítésében!

1%-os kampányunk a közterületeken:

HASONLÓ CIKKEK: /hu/fooldalA rák ellen az emberért, a holnapért! Társadalmi Alapítvány 1214 Budapest, Kossuth Lajos u. 152.

+36/1-217-0404

Adószám: 19009557-2-43

Bankszámlaszám: OTP 11713005-20034986-00000000

IMPRESSZUM


Created by maiskola.hu