10
Apr

Könnyek helyett...tarts velünk szűrőprogramunkon!

A Nemzeti Rákellenes Nap tiszteletére a daganatos betegségeket megelőző szűrések népszerűsítésére áprilisban és májusban öthelyszínes egészségnapot szervezünk.

A programsorozathoz a Nemzeti Népegészségügyi Központ Egészséges Magyarország feliratú szűrőbuszát biztosítja a szájüregi- és bőrrák szűréseinkhez.

A szűrőszombatok szervezésével célunk, hogy minél többen felismerjék a rákbetegség megelőzésének lehetőségeit. A Könnyek helyett… tarts velünk! esemény védnökei polgármesterek, támogatják a megrendezést szakmai partnerek és a média. Kiemelt együttműködő partnereink között van idén a Semmelweis Egyetem Fogorvosi Kara, az Aszódi Fiúnevelő Intézet, a Vöröskereszt Gyöngyösi Területi képviselete, a Tóth Ilona Egészségügyi Szolgálat, a Zuglói Egészségügyi Szolgálat, a Zuglói Egészségfejlesztési Iroda, a Pécsi Egyetem Orvosi Népegészségtani Intézete. A Dental Press egyszer-használatos fogászati eszközökkel támogatja a szűréseket.

Aszódon indul a programsorozat, Csepelen, Gyöngyösön, Zuglóban, Pécsen várjuk a lakosságot. A szájüregi- és bőrrákszűrés mellett életmódtanácsokkal, reformétel-kóstolóval várunk minden egészségtudatos életigenlőt. Meghívásunkra Gundel Takács Gábor közvetíti a 11. Rákellenes futás céleseményét Aszódon, míg Csepelen Növényi Norbert hirdeti velünk a rákellenes szűrések fontosságát.

További információk a www.rakellen.hu és a www.eletigenlok.hu médiaportálon találhatók.

http://os.mti.hu/hirek/144342/a_rak_ellen_az_emberert_a_holnapert_tarsadalmi_alapitvany_kozlemenye

Kiadó: A rák ellen az emberért a holnapért! Társadalmi Alapítvány

Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

HASONLÓ CIKKEK: /hu/fooldal



A rák ellen az emberért, a holnapért! Társadalmi Alapítvány 1214 Budapest, Kossuth Lajos u. 152.

+36/1-217-0404

Adószám: 19009557-2-43

Bankszámlaszám: OTP 11713005-20034986-00000000

IMPRESSZUM


Created by maiskola.hu