31
Aug

Megjelent az Életigenlők magazin 2021/őszi száma!

 

Megújult külsővel, változatlanul színes, érdekes-értékes tartalommal jelent meg az idei őszi lapszám. Nyomtatott formában országosan biobolthálózatokban, patikákban, illetve A rák ellen, az emberért, a holnapért! Társadalmi Alapítvány 9 helyszínes őszi rákszűrésein vehetik kézbe az olvasók a közkedvelt, díjmentes magazint.

Olvashatnak ismét egy gyógyulástörténetet, amelyben olyan információt is eljuttatunk olvasóinkhoz, ami sokakat érdekel – a daganatos betegségek kezelésében alkalmazott immunterápia kik számára, mely intézményekben, milyen formában vehető idénybe.

84 oldalon szó van őszi kuckózásról, boldog evésről, a mozgás öröméről, edzéstervek lépéseiről, a velünk élő állatok lelkéről. Nagyjaink közül Törőcsik Mari és Pilinszky János életigenlését mutatjuk be.

Kiderül, mi az ABRAKADABRA füzet, és az is, mik az emberi energiamező önszabályozó rendszerei, hogyan hatnak ránk a körülöttünk lévő terek energiái.

És azt tudják-e hogy gyógyulás csak egy másik minőségben lehetséges és hogy létezik kiegyensúlyozott élet?

Bemutatunk egy vadonatúj módszert, a neurocoachingot.

Az evésről nemcsak cikket írtunk, hanem ínycsiklandó őszi receptekkel is megörvendeztetjük kedves olvasóinkat. Desszertnek humorbonbonokat kínálunk, mert a nevetés az egyik legjobb életelixír.

Forgassák a magazint jókedvvel, legyenek életigenlők!

A magazin a digitalstand.hu online lapáruházban 395 forintért megvásárolható, amivel A rák ellen, az emberért, a holnapért! Társadalmi Alapítvány közhasznú munkáját, a nyomtatott magazin további megjelenését, díjmentes terjesztését támogatják.
Életigenlők magazin 2021. ősz




A rák ellen az emberért, a holnapért! Társadalmi Alapítvány 1214 Budapest, Kossuth Lajos u. 152.

+36/1-217-0404

Adószám: 19009557-2-43

Bankszámlaszám: OTP 11713005-20034986-00000000

IMPRESSZUM


Created by maiskola.hu