05
Dec

MEGJELENT az Életigenlők magazin 2023. évi 3. száma

 


Pirosmasnis ajándék az Életigenlők magazin téli-ünnepi száma!

 

Népszerűségről, elismertségről, influenszerségről, egészségtudatosságról, önzetlenségről beszélgettünk címlapinterjúnkban Dr. Mangó Gabriella orvos-természetgyógyásszal, aki 2022-ben elnyerte „A leginspirálóbb hétköznapi hős” díjat.

A Simonton-terápia hazai meghonosítójával, az elismert pszichiáterrel, Dr. Prezenszki Zsuzsannával arról beszélgettünk örömteli gyógyulásának apropóján, hogy milyen az orvos, amikor páciens, mik voltak a megküzdési stratégiái, élvezte-e előnyét vagy inkább hátrány volt az egészségügyi rendszer ismerete, fontos-e, hogy eljárjunk szűrővizsgálatokra.

Egy heredaganatból gyógyult 38 éves fiatalember, Nagy Gergő osztotta meg történetét az olvasókkal, aki tünetmentessé válása után megkapta élete legcsodálatosabb ajándékát, édesapa lett.

Mézes Zsuzsanna 11 éve küzdött meg a mellrákkal. Gyógyulásának legfontosabb mérföldköve a kitartása és családja elkötelezett szeretete volt. A hosszú terápia, szenvedések sorozata után is vallja: az élet szép!

2023. október 27-én 2. alkalommal került megrendezésre a Tegyük szerethetővé a rákellenes életmódot! c. konferencia. A nagy érdeklődéssel várt rendezvény előadói körbejárták a Nemzeti Rákellenes Program megvalósításának, együttműködéseinek lehetőségeit, a szektorok szereplőinek feladatát. Képes összegzésünk is olvasható az oldalakon.

A rák ellen, az emberért, a holnapért! Társadalmi Alapítvány Könnyek helyett… szűrések! 2023 évi őszi programsorozata nagy sikerrel zajlott le. 6 helyszínen végeztek szakembereink vizsgálatokat, ezekről készült képes tudósítás is megjelent a magazinban.

Onko-híreinkben helyet kapott a 30. jubileumát ünneplő Béres Alapítvány, és egy fiatalon elhunyt tehetséges festőművész, Krebsz Iván emlékkiállítása.

Interjú olvasható Seprenyi Fannival, a FanniZero alapítójával arról, hogy enni mindenki szeret, de nem mindegy, hogyan és mit. A gabona- és gluténmentes étkezést jártuk körbe a kedves, fiatal közösségi médiaszereplővel, aki azt is elárulta, gyermekkorában bizony ő is dundi volt.

Sudárné Balázs Katalin matematikatanárból lett egészség-mentor. Egy neves cég termékképviselőjeként tevékenykedik, de az önkéntes munka is jelen van az életében. Táplálék-kiegészítőkről és a forgalmazásban közreműködőkről is beszélgettünk.

Kiváló írás olvasható az ájurvédikus alapelvek működéséről, hatásairól a kapcsolatrendszerekre, arról, hogy mit jeleznek a plusz kilók az ájurvéda testtípusok szerint és hasznos tanácsokat kapunk ahhoz, hogy az ájurvéda segítségével télen is megőrizhessük egészségünket. Beszámolunk a nyáron első alkalommal megrendezésre került FöldŐrző Fesztiválról és a „Szeretet ajándékba” esélyegyenlőségi programról. Bemutatkozik a Vigyél Haza Alapítvány, a felelős állattartásra is felhívja a figyelmet egy madártartó, aki az egzotikus madarak szerelmese.

Nagyjaink életigenlése sorozatunkban Csukás István íróra és Albert Györgyi újságíróra emlékezünk.

Cikkeink között található vers, könyv- és filmajánló, igemagyarázat, kedves idézetek a 80. születésnapját ünneplő „kis herceg”-től és terítékre kerülnek téli-ünnepi finomságaink.

A portál rovataiban egy idő után megjelennek a szerkesztett magazin írásai, interjúi.

 

A magazin terjesztése

Nyomtatott formában országosan bio- és gyógynövényboltokban, patikákban, szerző partnereink rendezvényein, valamint A rák ellen, az emberért, a holnapért! Társadalmi Alapítvány irodájában vehetik kézbe a közkedvelt, díjmentes magazint az olvasók. A kiemelt célközönség postai úton is hozzájuthat a magazinhoz.

A rák ellen… Alapítvány 7 éve adja ajándékba a magazint. Amennyiben köszönetedet szeretnéd forintokban is kifejezni, kérjük, hogy utald át a támogatási összeget az alábbiak szerint.

Kedvezményezett neve: A rák ellen, az emberért, a holnapért! Társadalmi Alapítvány
Számlaszám: 11713005-20034986-00000000
Számlavezető bank: OTP Bank Nyrt.
IBAN: HU65 1171 3005 2003 4986 0000 0000
BIC(SWIFT)KÓD: OTPVHUHB

Támogasd A rák ellen, az emberért, a holnapért! Társadalmi Alapítvány munkáját, hogy tovább működtethessük az Életigenlők rákellenes médiaportált, kiadhassuk az Életigenlők magazint, egészségfesztivált, konferenciákat szervezhessünk!

Az összes lapszám elérhető a rakellen.hu honlapon http://rakellen.hu/hu/magazines

Hirdetési információk, médiaajánlat a http://eletigenlok.hu/eletigenlok-magazin-nyomtatott-mediaajanlat/ linken találhatók.

Szép ünnepvárást, áldott, békés karácsonyt, vidám év végét és életigenlő 2024. évet kívánunk!

A rák ellen, az emberért, a holnapért! Társadalmi Alapítvány munkatársai,
az Életigenlők magazin szerkesztői




A rák ellen az emberért, a holnapért! Társadalmi Alapítvány 1214 Budapest, Kossuth Lajos u. 152.

+36/1-217-0404

Adószám: 19009557-2-43

Bankszámlaszám: OTP 11713005-20034986-00000000

IMPRESSZUM


Created by maiskola.hu